30.000 producten
volgende werkdag in huis
Gratis Verzending vanaf €20
180 Dagen Retour
XLservice
2,3 of 4 jaar garantie
Afhaalpunten
4350 in Nederland, 2300 in Belgie
Veilig Kopen
SSL,iDeal,Webwinkelkeur,rembours,paypal
EMAIL
053 8 001 002 033 20 111 44
Keurmerk webwinkel
Mobiele Geluidsinstallatie Draagbare Geluidsinstallatie PA Speakers PA Systeem Microfoons Draadloos Standaards Mixers Kabels Horeca Test/Meet

Vocal Microphone

   Vocal Microphone

  • sE-X1 sE Electronics
  • Q8X Samson
  • V7 sE Electronics
  • V3 sE Electronics
  • CONCERT 99 Mic Samson

Vocal Microphone Top 3 accessoires

  • Microphone Stand
  • Pop Filter
  • Microphone Cable
► Bekijk alle ..

Omschrijving

Een zangmicrofoon, zoals de naam al zegt, een microfoon voor zang. Er zijn 2 verschillende soorten microfoons zang microfoons voor live gebruik die geschikt zijn om vast te houden. En studio microfoons die nog gevoeliger en beter zijn alleen deze zijn niet geschikt om vast te houden omdat je dan ook te alle geluiden van het vasthouden van de microfoon, de "handling noise", ook te goed hoort. Dus live microfoons zijn echt gemaakt om ook vast te kunnen houden en vaak een stukje minder gevoelig. Mits je een goede zangmicrofoon koopt zijn beide typen geschikt om ook zang op te nemen. Alleen een studio microfoon zal, mits gecombineerd met een goede Geluidskaart, net wat helderer, echter en met meer detail geluid kunnen opnemen. Of je dat verschil in opname ook weer kunt horen hangt dan natuurlijk weer af of je echt goede studio speakers of een studio koptelefoon hebt. Dus wat wil je met je zangmicrofoon doen? Kies een hand zangmicrofoon als je de microfoon echt voor zingen wil gebruiken om te leren zingen met een microfoon die je in je hand vasthoudt. Wil je echt de beste zang opnamen maken, kies dan een studio microfoon met goede geluidskaart die je in je (home) studio neer zet.

Populaire Producten

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright © 2000-2018 GeluidsInstallatieDiscount.nl shop van XLMusic.nl webshop onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.