XL
INFODESK
(werkdagen:9-17u)
033-20 111 44
Gratis Verzending
180 Dagen Retour

Geluidsinstallatie: Professionele Microfoons voor Presentatie/Zang

Professionele microfoons voor presentatie of zang kopen? GeluidsInstallatieDiscount.nl heeft de micrfoons met de beste prijs/kwaliteit verhouding van bijvoorbeeld Samson en andere pro audio merken te koop.


Goede complete microfoons voor presentatie

De Q4 en Q6 microfoons van Samson zijn zeer fijne presentatie microfoons voor gebruik met een kleine geluidsinstallatie. Ze bieden een aan uitschakelaar zodat je niet naar je geluidsinstallatie hoeft te lopen als je even het geluid van de microfoon uit wil zetten. Compleet inclusief kabel!

Professionele presentatie/zangmicrofoons

Samson heeft ook zeer professionele micrfoons, de Q7x en Q8x bijvoorbeeld. Als je de microfoon vast pakt dan voel je het al in je hand dat deze van oerdegelijke materialen gemaakt zijn en wat wegen. Deze zijn te koop zonder microfoonkabel. Mocht je die niet hebben zie dan microfoon kabels met vele verschillende lengtes. Daarnaast zijn er nog de nieuwe V3 en V7 zangmicrofoons. Simpelweg de allerbeste microfoons in hun prijsklassen.
Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 GeluidsInstallatieDiscount.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.