XL
INFODESK
(9-17u)
033-2011144
Gratis Verzending
180 Dagen Retour
Keurmerk webwinkel

Goedkope Horeca Audio/Muziek Oplossingen | GeluidsInstallatieDiscount.nl

GeluidsInstallatieDiscount.nl heeft goedkope Horeca audio en muziek oplossingen. Van speakers tot complete muziek en PA systemen.

Samson XP is een typische set die voor vele horeca gelegenheden een praktische oplossing biedt voor muziek/audio en PA benodigd heden. Het voordeel van dit zeer mobiele geluidssysteem is vooral dat deze gemakkelijk ergens neer te zetten is en zo ook weer op te ruimen is. Deze is dus als los syteem zo te gebruiken en er hoeft dus niets ingewikkelds aan je bestaande audio systeem gewijzigd te worden. Deze zijn in cafe's, restaurants, party centra bijvoorbeeld te gebruiken voor speciale gelegenheden, PA voor kleine bands/DJs die komen optreden, cursussen. Gebruik voor zaaltjes waar geen audio systeem is. Tijdelijke buiten terrassen om leuk muziek, of zelfs een karaoke te houden. Verzin het maar, met de Samson XP1000 en XP308i systemen heb je altijd een handige oplossing.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 GeluidsInstallatieDiscount.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.