XL
INFODESK
(9-17u)
033-2011144
Gratis Verzending
180 Dagen Retour
Keurmerk webwinkel

Draagbare, Portable en Kleine/Mini GeluidsInstallatie Audio/Muziek systemen

Draagbare en portable, kleine en mini PA, muziek en audio geluidsinstallaties. GeluidsInstallatieDiscount.nl heeft vele modellen speakers, PA systemen, en mobiele luidsprekers te koop. Van kleine tot zeer klein vermogen, en natuurlijk tot de zeer grote professionel geluidsinstallatie.


De Samson AURO speakers zijn echte alles kunners in de draagbare speaker en mini PA/geluidinstallatie categorie. Deze speakers zijn niet alleen in een luidspreker in een kast, maar hebben tevens een ingebouwde versterker en microfoon aansluit mogelijkheid. Daarnaast zijn ze zo neer te zetten, op een standaard te plaatsen en zelfs op hun zijn als monitorspeaker te gebruiken.

Samson draagbare presentatie systemen.


Deze handige mini PA speakers zijn tevens onderdeel van verschillende maten kleine tot grotere draagbare geluidsinstallaties, zanginstallaties en geluidsets, en natuurlijk allemaal met een zeer goed geluid.

Professioneel advies van XLmusic.nl Experts? Stel een vraag
Copyright 2000-2017 GeluidsInstallatieDiscount.nl webshop van XLMusic.nl onderdeel van CRMAV.com Webshops
Vraag/Contact
Email
Bel me terug
Facebook
Garantie/Service
Garantie
Retour
Openingstijden
Infodesk maandag-vrijdag
Telefoon: 9:00 - 17:00
Email: 9:00 - 20:00
Whatsapp(berichten): 9:00 - 21:00
Showroom: 9:00 - 17:00
Algemene voorwaarden | Service & Garantie | Privacy Verklaring

Online shopping platform door CRMAV.com webshops, usselerveenweg 96, 7654PJ Enschede Onder voorbehoud, aan op de website genoemde prijzen, fotos, videos en specificaties kunnen geen rechten worden ontleend.